Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen tai vaihtaminen

Norton Password Manager mahdollistaa varaston salasanan palauttamisen tai vaihtamisen selainlaajennuksesta tai mobiililaitteelta. Voit vaihtaa varaston salasanan kirjautumalla Norton Password Manager -varastoon selainlaajennuksesta.

Varaston salasanan voi palauttaa vain mobiililaitteelta. Jos haluat palauttaa Norton Password Manager -varaston salasanan mobiililaitteelta, laitteen pitää tukea biometristä todennusta ja todennuksen on oltava käytössä.

Jos Palauta salasana -asetusta ei näy, laite ei tue toimintoa.

Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Valitse Norton Password Manager -ikkunasta ja valitse sitten Asetukset.

6. Valitse Password Manager -ikkunan Varaston käyttö -kohdasta Vaihda varaston salasana.

7. Vaihda salasana Vaihda varaston salasana -ikkunassa näytöllä olevien ohjeiden mukaan ja valitse Tallenna.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen iOS-laitteelta

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS-laitteilla, joissa on käytössä iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

1. Asenna Norton Password Manager -laajennuksen uusin versio iOS-laitteelle ja kirjaudu Norton Password Manager -varastoosi.

2. Siirry Varasto -näytössä Asetukset -kohtaan napauttamalla .

3. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Napauta Touch ID- tai Face ID -kohtaa pyydettäessä.

4. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen Android-laitteelta

1. Asenna Norton Password Manager -laajennuksen uusin versio Android-laitteelle ja kirjaudu Norton Password Manager -varastoosi.

2. Siirry Varasto -näytössä Asetukset -kohtaan napauttamalla .

3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Napauta Sormenjälki -tunnistinta, kun näyttöön tulee kehote.

5. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132288114
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019