Langattoman verkon tarkistaminen Windows 10 in S mode -tilassa

Voit suorittaa manuaalisen tarkistuksen, jos haluat varmistaa verkkosi turvallisuuden. Laitesuojaus tarkistaa verkkosi mahdollisten verkkohyökkäysten varalta, sillä ne ovat hyökkäysvektoreita, ja raportoi verkon tilasta. Norton Security suojaa sinua väliintulohyökkäyksiltä.

Jos tarkistustulokset näkyvät punaisina tai oransseina, voit ottaa Secure VPN:n käyttöön, jolloin Norton luo yksityisen ja salatun tietotunnelin. Secure VPN estää kyberrikollisia hakkeroimasta langattoman yhteytesi ja sieppaamasta lähettämiäsi ja vastaanottamiasi tietoja.

Langattoman verkon tarkistaminen

1. Käynnistä Norton Security.

2. Napsauta Oma Norton -ikkunassa Laitesuojaus -kohdan vierestä Tarkista.

Laitesuojaus tarkistaa verkkosi mahdollisten uhkien varalta.

3. Jos tila näkyy punaisena tai oranssina, napsauta Käytä Secure VPN:ää.

Secure VPN -ikkunassa voit tarkastella verkon, laitteen ja tietojen suojaustilaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132006012
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020