Lue lisää Norton Security Ultrasta

Norton Security Ultra sisältää päätelaitteiden suojauksen, 25 Gt varmuuskopiointitilaa, salasanojen hallintaratkaisun ja perheen suojausominaisuudet1.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Yksi ratkaisu riittää kaikkien laitteiden suojaamiseen2

• Norton Password Manager - tarjoaa tarvittavat työkalut salasanojen, luottokorttitietojen ja muiden tunnistetietojen luomiseen, tallentamiseen ja hallitsemiseen verkossa helposti ja entistä turvallisemmin.

• Norton Safe Web4 - antaa ilmoituksen mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista ennen kuin avaat ne.

• Norton Family Premier1 - tilaukseesi sisältyvä työkalu, jolla voit auttaa lapsiasi liikkumaan internetissä entistä turvallisemmin.

• Automaattinen verkkovarmuuskopiointi PC-tietokoneille5 - voit varmuuskopioida automaattisesti tietokoneellasi olevia valokuvia, elokuvia ja tiedostoja enintään 25 Gt:n verran Nortonin suojattuun verkkotallennustilaan

• Tarjoaa suojauksen viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan.

• Auttaa välttämään vaaralliset verkkosivustot ja epäilyttävät lataukset.

• Voit siirtää suojauksen laitteelta toiselle.

• Voit lisätä suojausta hankkiessasi uusia laitteita2,3

• Auttaa paikantamaan varastetut älypuhelimet ja tabletit2

Norton Security Ultran tukemat laitteet

Norton Security Ultran avulla voit suojata rajoittamattoman määrän* laitteita, ja se voidaan asentaa useisiin käyttöjärjestelmiin2.

Käyttöoikeuden poistaminen laitteelta, jota et enää käytä

1. Kirjaudu tilillesi.

Jos olet hankkinut tuotteen palveluntarjoajalta, käytä yhteistyökumppanin kirjautumislinkkiä ja yksilöityä koodia tai tervetulosähköpostissa lähetettyä yhteistyökumppanin nelinumeroista yksikkötunnusta.

2. Siirrä Oma Norton -sivulla hiiren osoitin tilin kuvakkeen tai kuvan päälle ja napsauta Hallinnoi omia tilauksiani.

3. Valitse Ohje ja sitten Hallitse käyttöoikeutta.

4. Etsi Laitteen hallinta -sivulta laite, jota et enää käytä, ja valitse Poista käyttöoikeus.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Jos haluat asentaa Norton-palvelun uuteen laitteeseen, valitse Asenna nyt ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Asenna Norton Security Ultra muihin laitteisiin

Poista laite, joita et enää käytä, ja lisää uusi laite sen tilalle.

Voit kirjautua sisään tilillesi ja hallinnoida laitteisiin asentamiasi ohjelmia.

Jos et pysty asentamaan Norton Security Ultra -tilaustasi muihin laitteisiin, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

1Norton Family Premieriä ja automaattista varmuuskopiointia ei tueta Mac®-tietokoneilla.

2PC- ja Mac-tietokoneet sekä Android-, iPad®- ja iPhone®-laitteet. Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikkiin laitteisiin tai käyttöympäristöihin.

3Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä. Ongelmia laitteen lisäämisessä? Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

4Safe Searchin ja Norton Safe Webin verkkoselausominaisuudet eivät kuulu yksinomaan Norton Security Ultra -toimintoihin, vaan ne ovat saatavilla verkossa erikseen ja maksutta.

5Laitteellasi pitää olla internet-/dataliittymä, ja laitteen pitää olla päällä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131745062
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 29/03/2021