Mukautettujen tehtävien suorittaminen

Norton 360 Online tarkistaa järjestelmän automaattisesti ja valitsee parhaat asetukset sen suojaamiseksi. Voit kuitenkin suorittaa tiettyjä tehtäviä. Voit valita suoritettavat tehtävät Mukautetut tehtävät -ikkunassa olevista vaihtoehdoista.

Norton 360 Online antaa valita tehtäväyhdistelmiä suoritettavaksi yksittäisissä tarkistuksissa. Voit suorittaa LiveUpdate-päivityksen, varmuuskopioida tiedot, vapauttaa levytilaa poistamalla ylimääräisiä tiedostoja ja optimoida levyt.

Mukautettujen tehtävien suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Napsauta Tarkistukset -ikkunan Tietokonetarkistus -kohdassa Mukautettu tarkistus ja napsauta sitten Siirry.

3. Valitse suoritettavat tehtävät Mukautetut tehtävät -ikkunassa.

Voit valita kaikki tehtävät lisäämällä valintamerkin Tehtävät -kohtaan.

4. Valitse Siirry.

Tietoja mukautetusta tehtävästä

Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Tietoja täydestä suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139280_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011