Täydellinen järjestelmäntarkistus

Täydellinen järjestelmäntarkistus tutkii koko tietokoneen virusten, vakoiluohjelmien ja erilaisten tietoturva-aukkojen varalta. Täydellinen järjestelmäntarkistus suorittaa LiveUpdate-päivityksen, virusten ja vakoiluohjelmien tarkistuksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin.

Täydellinen järjestelmäntarkistus auttaa seuraavien toimintojen tekemisessä:

• Viimeisimpien suojaus- ja ohjelmistopäivitysten hankkiminen.

• Tietokoneen tarkistaminen uhkien varalta.

• Optimoimaan levyt tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi.

• Varmuuskopioimaan tietoja

Voit varmuuskopioida tiedostot säännöllisesti. Näin suojaat tietokoneellasi olevat tärkeät tiedot.

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Täydellinen järjestelmäntarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Tarkistukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja Tulosten yhteenveto -ikkunasta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139256_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011