Pikatarkistuksen suorittaminen

Voit tarkastaa pikatarkistuksen avulla mahdollisia tietokoneen virustartunta-alueita, joita virukset ja muut tietoturvariskit käyttävät usein kohteinaan. Koska koko tietokonetta ei tarkisteta, tarkistukseen kuluu vähemmän aikaa kuin täydellisen järjestelmäntarkistuksen suorittamiseen.

Kun Norton 360 Online suorittaa pikatarkistuksen ensimmäistä kertaa, se suorittaa automaattisesti LiveUpdate-päivityksen ja poistaa Internet Explorerin ja Windowsin tilapäistiedostot.

Kun Insight-suojaus on käytössä, Norton 360 Online suorittaa perinteisen pikatarkistuksen ja Insight-pikaverkontarkistuksen samanaikaisesti. Insight-suojaus on käytössä oletuksena.

Norton 360 Online suorittaa pikatarkistuksen tietokoneen ollessa käyttämättömänä, kun määrityksiin on saatavana päivitys.

Pikatarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Pikatarkistus.

3. Valitse Siirry.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Keskeytä

Pysäyttää tarkistuksen tilapäisesti.

Jatka tarkistusta valitsemalla Jatka.

Ohita

Nykyinen tarkistus ohitetaan.

Peruuta

Pikatarkistus lopetetaan.

4. Valitse jokin seuraavista Tulosten yhteenveto -ikkunassa:

• Jos mitkään kohteet eivät vaadi toimenpiteitä, valitse Valmis.

• Jos jotkin kohteet vaativat toimenpiteitä, tarkastele riskejä Havaitut uhat -ikkunassa.

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139240_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011