Tietoja ongelmatilanteissa toiminnasta

Norton 360 Online lataa määrityspäivitykset automaattisesti säännöllisin väliajoin. Näin ohjelma suojaa tietokonettasi uusimmilta viruksilta ja tuntemattomilta uhilta. Lisäksi Norton 360 Online seuraa Internetin käyttöäsi ja suojaa tietokonettasi Internet-uhilta, jotka käyttävät hyväkseen ohjelmistojen tietoturva-aukkoja.

Joissakin tilanteissa voi olla kuitenkin tarpeen päättää, mihin toimenpiteisiin tietoturvakysymyksissä on ryhdyttävä.

Jos uskot, että tietokoneesi on saanut tartunnan viruksesta tai tuhoisasta ohjelmistosta, voit suorittaa seuraavat toimet:

Pikatarkistus

Voit tarkastaa Pikatarkistuksen avulla mahdollisia tietokoneen virustartunta-alueita, joita virukset ja muut tietoturvariskit käyttävät usein kohteinaan.

Koska koko tietokonetta ei tarkisteta, tarkistukseen kuluu vähemmän aikaa kuin täydellisen järjestelmätarkistuksen suorittamiseen.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa kaikki tietokoneen käynnistystietueet, tiedostot ja käynnissä olevat ohjelmat ja suojaa näin tietokonettasi viruksilta ja vakoiluohjelmilta.

Suorittaa myös muita toimintoja, kuten LiveUpdate-päivityksen, rekisterin tyhjennyksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin, parantaakseen tietokoneen suojausta ja suorituskykyä. Kun siis suoritat täydellisen järjestelmäntarkistuksen järjestelmänvalvojan oikeuksilla, tarkistuksessa tarkistetaan useampia tiedostoja kuin jos tarkistus suoritettaisiin ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia. Tämä tarkistus saattaa viedä enemmän aikaa kuin muut tarkistukset.

Mukautettu tarkistus

Jonkin tietyn valitsemasi tiedoston, kansion, aseman tai siirrettävän aseman tarkistus. Voit myös luoda oman tarkistuksen ja ajastaa sen suoritettavaksi tiettyyn aikaan.

Mukautettu tehtävä

Tarkistaa tietoturva-aukot ja riskit ja suojaa tietokonetta suorittamalla seuraavat tarkistukset:

• LiveUpdate

• Tilapäiset Internet Explorer -tiedostot

• Windowsin tilapäiset tiedostot

• Internet Explorer -historia

• Levyn optimointi

• Rekisterin puhdistus

• Varmuuskopiointi

Kun napsautat kansiota kakkospainikkeella, voit valita pikavalikosta Norton 360 Online ja sitten Tarkista nyt. Tällä komennolla voit tarkistaa minkä tahansa tietyn kansion.

Kun napsautat tiedostoa kakkospainikkeella, voit valita pikavalikosta Norton 360 Online ja sitten Insight-verkontarkistus. Voit käyttää tätä komentoa tiedoston tarkistukseen paikallisilla määrityksillä sekä sellaisilla määrityksillä, joita isännöidään Pilvi-järjestelmässä.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman hälytyksistä ja viesteistä

Tietoja viestien ja hälytysten hallinnasta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139206_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011