Viimeisimpien virus- ja vakoiluohjelmamääritysten tarkistaminen

Tietoturvapäivityksiin sisältyy tietoja, joiden avulla Norton 360 Online tunnistaa tietyt virukset ja muut tietoturvauhkat ja hälyttää käyttäjän. Norton 360 Online näyttää päivämäärän, jolloin virus- ja vakoiluohjelmakuvaukset on viimeksi ladattu ja asennettu.

Voit myös tarkistaa viimeisimmän virusmäärityksen päivämäärän. Määritysten päivitys -osassa Tietokoneen suojauksen tiedot -ikkunassa näkyy viimeisimpien virusmäärityspäivitysten tila ja päivämäärä.

Virus- ja vakoiluohjelmamääritysten päivämäärän tarkistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Näytä tiedot.

2. Voit tarkastella viimeisimpiä virusmäärityksiä koskevia tietoja Tietokoneen suojauksen tiedot -ikkunassa Määritysten päivitys -kohdassa.

Tila -sarakkeesta nähdään, minä päivänä uusimmat määrityspäivitykset viimeksi ladattiin ja asennettiin.

Päivitysten etsiminen manuaalisesti

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139172_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011