Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Norton 360 Online on todistetusti suorityskykyinen ja tarjoaa nopean, keveän ja kattavan ratkaisun tietokoneesi ja verkkotoimiesi suojaksi. Se suojaa tietokonetta viruksilta, madoilta, hakkereilta ja botneteiltä. Ohjelma suojaa verkossa tapahtuvilta identiteettivarkauksilta, suojaa tärkeitä tiedostoja ja pitää tietokoneesi huippuvireessä ja tehokkaana.

Norton 360 Online on täysin automaattinen ja helppo käyttää. Se pitää yllä järjestelmän eheyttä hiljaa taustalla haittaamatta juuri lainkaan tietokoneen suorituskykyä. Norton 360 Online suojaa tietokoneen sen suorituskykyä heikentämättä ja auttaa optimoimaan tietokoneen ja internetin käytön.

Norton 360 Online tarjoaa kattavan suojan, johon kuuluvat seuraavat ominaisuudet:

Tietokoneen suojaus

Suojaa viruksilta, vakoiluohjelmilta ja tuntemattomilta uhilta.

Norton 360 Online antaa sinun suorittaa seuraavantyyppisiä tarkistuksia:

• Tietokoneen tarkistus Sisältää pikatarkistuksen, täydellisen järjestelmäntarkistuksen ja mukautetut tarkistukset, joiden avulla voit havaita ja poistaa kaikentyyppiset virukset, vakoiluohjelmat ja muut tietoturvauhat.

• Maineen tarkistus Maineen tarkistus antaa tietoa kaikkien ohjelmien ja tietokoneella käynnissä olevien prosessien luotettavuudesta. Se auttaa tunnistamaan epäilyttävät tai riskeille alttiit tiedostot käyttämällä maineeseen perustuvaa tietoturvauhkien havaitsemista. Voit suorittaa erilaisia maineen tarkistuksia, kuten pikatarkistus, täydellinen järjestelmäntarkistus ja mukautetut tarkistukset.

Facebook-seinän tarkistusta käyttämällä voit tarkistaa Facebook-seinälläsi olevat linkit ja URL-osoitteet.

Identiteetti

Suojaa verkossa tapahtuvilta henkilötietojen varkauksilta Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon, salasanojen hallinnan ja Norton Safe Web -ominaisuuksien avulla.

Identity Safen avulla voit tallentaa ja hallita henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoite, kirjautumistiedot, salasanat ja luottokorttitiedot.

Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot suojaavat sinua tietojen kalasteluyrityksiltä.

Varmuuskopiointi

Suojaa tärkeitä tiedostoja varmuuskopiointi- ja palautuspalvelulla.

Säännöllinen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä tavoista suojata tietokoneella olevia tärkeitä tiedostoja. Jos menetät tietosi, Norton 360 Online antaa sinun palauttaa ne milloin tahansa.

Tietokoneen optimointi

Parantaa tietokoneen suorituskykyä seuraavilla toiminnoilla:

• Levyn optimointi Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

• Tiedostojen poistaminen Tiedostojen poistaminen poistaa ei-toivotut tilapäiset tiedostot, mukaan lukien ylimääräiset internet-selaintiedostot, internet-hakusanat ja muut väliaikaiset tiedostot.

• Rekisterin puhdistus Poistaa Windows-rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

• Diagnostiikkaraportti : Diagnostisessa raportissa esitetään muun muassa tietoja laitteistoprofiilista, käyttöjärjestelmästä sekä järjestelmän palautuspisteistä.

• Käynnistyksen hallinta : Käynnistyksen hallinnan avulla voit hallita tietokoneella olevia ohjelmia, jotka on määritetty käynnistymään tietokoneen käynnistyessä.

Automaattisessa LiveUpdate-päivityksessä tietokoneelle asennetaan uusimmat virusmääritykset ja ohjelmapäivitykset. Voit myös käyttää hälytykset ja ilmoitukset estävää hiljaista tilaa, kun teet tärkeitä tehtäviä tietokoneella.

Jos Norton 360 Online -ohjelman määrittämisessä on ongelmia, lisäapua on saatavilla. Norton 360 Online sisältää helppokäyttöisiä tukivaihtoehtoja. Voit avata tukisivuston Norton Autofix -ikkunasta ja etsiä ratkaisuja ongelmaan Symantec Knowledge Base -tietokannasta.

Norton-palvelun aktivoiminen

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139152_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011