Vahvan salasanan luominen Nortonin salasanan luontityökalulla

Yksi tärkeimmistä keinoista tietomurtojen estämiseen on vahvojen salasanojen käyttö. Heikot salasanat voidaan nykyään arvata tai murtaa muutamassa sekunnissa tavallisen kannettavan tietokoneen laskentateholla.

Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda erittäin turvallisia salasanoja, joita on vaikeaa murtaa tai arvata. Kun luot uusia kirjautumistietoja, voit käyttää salasanan luontityökalua vahvojen salasanojen luomiseen.

Jos haluat luoda vahvan salasanan salasanan luontityökalulla, valitse jokin seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130586296
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/04/2021