Norton Securityn asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

Lataa ja asenna Norton Security -sovellus noudattamalla seuraavia ohjeita Windows 10 in S mode -tilassa toimivalla laitteella.

Nortonin asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta Oma Norton -sivulla kohtaa Lataa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Hanki Microsoftilta.

Sinut ohjataan Microsoft Storen Norton Security -sivulle.

4. Napsauta Microsoft Storen Norton Security -sivulla kohtaa Hanki.

Kirjoita maksutietosi, jos sinua pyydetään maksamaan.

Sinua ei veloiteta kokeilujakson aikana. Voit peruuttaa Automatic Renewal -toiminnon milloin tahansa kokeilujakson aikana.

5. Kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, luo uusi Norton-tili valitsemalla Luo tili.

6. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos sinua ei pyydetty maksamaan asennuksen aikana, tuotteen voimassaoloaika päättyy kokeilujakson lopussa ja sinun on ostettava tilaus.

Kokeilujakson kesto vaihtelee alueittain.

Voit myös tehdä Microsoft Storessa haun hakusanalla "Norton Security" ja asentaa Norton Security -sovelluksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130433626
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/03/2020