Muut tuotteet

Norton Securityn asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

Lataa ja asenna Norton Security noudattamalla näitä ohjeita Windows 10 in S mode -tilassa toimivalla laitteella.

VAIHE 1

Hanki Norton Security -sovellus Microsoft Storesta

  1. Käynnistä Microsoft Store -sovellus laitteella, joka on Windows 10 in S mode -tilassa.

  2. Hae Microsoft Storessa Norton Security ja asenna sovellus.

  3. Napsauta Microsoft Storen Norton Security -sivulta kohtaa Hanki ja asenna sovellus.

Aktivoi Norton Security -sovellus

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130433626
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/05/2020