Nortonin UWP-laitesuojaussovelluksen asentaminen Windows 10:een

Noudata näitä ohjeita universaalissa Windows-ympäristössä (UWP) toimivalla laitteellasi ladataksesi ja asentaaksesi Norton Security Protection- tai Norton Security On-the-Go -sovelluksen Microsoft Storesta.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

VAIHE 1

Nortonin laitesuojaussovelluksen hankkiminen Microsoft Storesta

1. Käynnistä Microsoft Store -sovellus UWP-laitteella.

2. Tee haku sanoilla Norton Security.

3. Valitse sopiva sovellus hakutuloksista:

• Norton Security Protection

• Norton Security On-the-Go

4. Napsauta Microsoft Storen Norton-sivulta kohtaa Hanki ja asenna sovellus.

VAIHE 2

Nortonin laitesuojaussovelluksen aktivointi

• Valitse tilauksesi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130433626
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/03/2021