Norton Securityn asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

Lataa ja asenna Norton Security -sovellus noudattamalla seuraavia ohjeita Windows 10 in S mode -tilassa toimivalla laitteella.

Nortonin asentaminen Windows 10 in S mode -tilassa

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta Oma Norton -sivulla kohtaa Lataa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Hanki Microsoftilta.

Sinut ohjataan Microsoft Storen Norton Security -sivulle.

4. Napsauta Microsoft Storen Norton Security -sivulla kohtaa Hanki.

5. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Voit myös tehdä Microsoft Storessa haun hakusanalla "Norton Security" ja asentaa Norton Security -sovelluksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130433626
Käyttöjärjestelmä: provide_platform
Muokattu viimeksi: 20/06/2019