Poista Norton Password Manager -varaston lukitus lukituksen mobiilipoiston avulla.

Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella sen sijaan, että syöttäisit varaston salasanan. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128979256_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/01/2019