Poista Norton Password Manager -varaston lukitus lukituksen mobiilipoiston avulla.

Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella sen sijaan, että syöttäisit varaston salasanan. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa.

Video: Lukituksen mobiilipoiston ottaminen käyttöön ja käyttö

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128979256
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/05/2019