Lukituksen mobiilipoiston käyttöönotto Norton Password Manageria varten

Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa.

Lisätietoja Norton Password Managerin lukituksen mobiilipoisto-ominaisuudesta on artikkelissa Lisätietoja Norton Password Managerin lukituksen mobiilipoistosta.

Ohjeet Norton Password Managerin varaston salasanan palauttamiseen on artikkelissa Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen mobiililaitteelta

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128979256
Käyttöjärjestelmä: Windows, mac, android, ios
Muokattu viimeksi: 26/08/2020