Lukituksen mobiilipoiston käyttöönotto Norton Password Manageria varten

Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa.

Lisätietoja Norton Password Managerin lukituksen mobiilipoisto-ominaisuudesta on artikkelissa Lisätietoja Norton Password Managerin lukituksen mobiilipoistosta.

Jos olet unohtanut varaston salasanan, voit palauttaa sen Norton Password Managerin mobiilisovelluksesta. Lisätietoja varaston salasanan palauttamisesta on artikkelissa Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen mobiililaitteelta.

Voit määrittää lukituksen mobiilipoiston valitsemalla käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Lukituksen mobiilipoiston käyttöönotto sovelluksessa ja laajennuksessa Windows- ja Android-laitteilla

Lukituksen mobiilipoiston ottamiseksi käyttöön Windows- ja Android-laitteilla on asennettava ja otettava käyttöön seuraavat sovellukset ja laajennukset:
  • Norton Password Manager -sovellus mobiililaitteella (versio 6.2 tai uudempi)

• Norton Password Manager -selainlaajennus (versio 6.3 tai uudempi)

Mobiililaitteen rekisteröiminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo Norton-tili.

2. Avaa olemassa oleva varasto Norton Password Manager -sovelluksessa.

Jos sinulla ei ole Norton Password Manager -varastoa, luo uusi varasto.

3. Kun sovellus näyttää ilmoitusten lähettämisen ja vastaanottamisen lupaa koskevan valintaikkunan, napauta Salli.

Lukituksen mobiilipoiston ottaminen käyttöönotto selaimessa

1. Asenna Norton Password Manager -laajennuksen uusin versio selaimeen ja kirjaudu Norton-tilille.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo Norton-tili.

2. Avaa olemassa oleva varasto Norton Password Manager -selainlaajennuksessa.

Jos sinulla ei ole Norton Password Manager -varastoa, luo uusi varasto.

3. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

4. Napsauta Asetukset -sivulta Ota lukituksen mobiilipoisto käyttöön.

5. Seuraa ohjeita asentaaksesi ja ottaaksesi käyttöön ilmoitukset Norton Password Manager -sovelluksen mobiililaitteella.

6. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksessa Jatka.

7. Valitse sivulla Mobiililaitteen avauslaitteet avattavasta luettelosta mobiililaite ja napsauta Ota käyttöön.

Napasauta vahvistusnäytössä Suorita loppuun.

Jos haluat tietää, miten voit lisätä toisen mobiililaitteen vastaanottamaan lukituksen mobiilipoistoilmoituksia, katso Mobiililaitteen lisääminen lukituksen mobiilipoistoilmoitusten vastaanottamiseksi.

Lukituksen mobiilipoiston asettaminen Norton Safe Web Plus -sovelluksessa Macille

Norton Safe Web Plus -sovelluksen asentaminen Safariin

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari -valikosta Safari-laajennukset.

3. Etsi App Store -ikkunassa hakusanoilla Norton Safe Web Plus.

4. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

5. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web Plus -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Seuraa näytön ohjeita ja ota käyttöön sekä Norton Password Manager- että Norton Safe Web -laajennus.

Mobiililaitteen rekisteröiminen

1. Avaa App Store ja tee haku sanoilla Norton Password Manager.

2. Kun olet asentanut Norton Password Managerin, kirjaudu Norton-tilille.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo Norton-tili.

3. Avaa olemassa oleva varasto Norton Password Manager -sovelluksessa.

Jos sinulla ei ole Norton Password Manager -varastoa, luo uusi varasto.

4. Kun sovellus näyttää ilmoitusten lähettämisen ja vastaanottamisen lupaa koskevan valintaikkunan, napauta Salli.

Lukituksen mobiilipoiston ottaminen käyttöön Norton Safe Web Plus -sovelluksessa

1. Kirjaudu Norton Safe Web Plus -sovelluksessa Norton-tilille.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo Norton-tili.

2. Avaa varasto Norton Safe Web Plus -sovelluksessa.

Jos sinulla ei ole Norton Password Manager -varastoa, luo uusi varasto.

3. Valitse Asetukset.

4. Valitse Lukituksen mobiilipoiston asetukset.

5. Valitse Asetukset -sivulla Lukituksen mobiilipoisto -asetuksissa Määritä.

6. Valitse Omat laitteet -kohdassa mobiililaite luettelosta ja napsauta Ota käyttöön.

Jos käytät Norton Password Manager -laajennusta eri selaimissa, lukituksen mobiilipoisto on määritettävä jokaiselle selaimelle itsenäisesti.

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128979256
Käyttöjärjestelmä: windows, mac, android, ios
Muokattu viimeksi: 01/11/2021