Norton Security -työkalurivin saatavuus Google Chrome -selaimeen

Norton Security -työkalurivin Chrome-laajennus on korvattu uusilla laajennuksilla:

• Norton Safe Web: Varoittaa mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista, tarjoaa verkkosivustojen turvallisuusarviointeja, suojaa tietojen kalastelulta ja näyttää turvallisuusilmoituksia hakutuloksissa.

• Norton Password Manager: Tarjoaa käyttöön verkkovarastot ja salasanojen hallintaominaisuudet.

Uusi laajennus ei tue paikallisia varastoja. Lisätietoja on artikkelissa Paikallisen Norton Password Manager -varaston tuen päättyminen Google Chromessa.

Suosittelemme, että maksimoit suojauksesi verkossa asentamalla kaikki käytettävissä olevat Norton-laajennukset. Siirry Selauksen suojaus -sivulle ja asenna kaikki Norton-laajennukset.

Vanha Norton Security -työkalurivi

Uusi Norton Safe Web -laajennus

Uusi Norton Password Manager -laajennus

Miksi tämä tapahtuu?

Norton Security -työkalurivin käyttämä tekniikka poistetaan pian Google Chrome -selaimesta. Norton-asiakkaat saavat vastedes apua suojautumiseen verkossa laajennuksilla, joissa käytetään uudempaa tekniikkaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/10/2018