Trojan.Zacinlo-uhkan poistaminen tietokoneelta

Tässä asiakirjassa on lisätietoja Trojan.Zacinlo-uhkan poistamisesta tietokoneesta. Poista tämä uhka suorittamalla LiveUpdate ja ottamalla korjaustiedosto käyttöön. Suorita sen jälkeen täydellinen järjestelmäntarkistus.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Ota ladattu korjaustiedosto käyttöön napsauttamalla Käytä nyt.

4. Käynnistä tietokone uudelleen napsauttamalla Käynnistä uudelleen.

VAIHE 2

Suorita täydellinen järjestelmäntarkistus

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

5. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Tarkistuksen suorittaminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalussa

1. Aseta palautustallennusväline paikalleen (Norton Bootable Recovery Tool -DVD-levy tai -USB-laite) ja käynnistä tietokone tai käynnistä se uudelleen, jos se on jo käynnissä.

2. Pääset BIOS-tilaan painamalla näppäintä, joka näkyy näytöllä välittömästi tietokoneen käynnistymisen jälkeen.

3. Valitse DVD-levy tai USB-asema, joka sisältää Norton Bootable Recovery Tool -työkalun, ja paina sen jälkeen Enter -näppäintä.

Jos käytössä on UEFI-järjestelmää tukeva tietokone, valitse palautusväline Vanha käynnistys -kohdasta UEFI-käynnistys-vaihtoehdon sijasta. Palautusväline on Norton Bootable Recovery Tool -työkalun DVD-levy tai USB-asema.

4. Norton Bootable Recovery Tool -työkalu käynnistyy automaattisesti laskennan päätyttyä.

Jos näyttöön tulee käynnistysvalikko, valitse Tervetuloa NBRT-työkaluun -sivulta Käynnistä.

Jos käynnistäminen epäonnistuu, valitse Käynnistä (perusnäytönohjain).

5. Valitse Valitse kieli -ikkunasta kieli ja napsauta OK.

6. Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksy.

7. Valitse Aloita tarkistus.

8. Tarkistus suoritettu -ikkunassa näet tarkistuksen tulokset.

Kullekin havaitulle uhkalle on oletuksena valittu korjaustoimi. Voit myös itse valita uhkille asianmukaiset toimenpiteet.

Lue tarkistuksen tulokset huolellisesti ennen uhkien poistamista, sillä tiedostoja ei voi poistamisen jälkeen enää palauttaa.

9. Valitse Korjaa.

10. Napsauta Vahvistus -ikkunassa OK.

11. Valitse Korjaaminen -ikkunasta Jatka.

12. Valitse Käynnistä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128258207_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/11/2018