Virhe: "Virhe 2: Aktivointitunnusta ei tunnistettu..." aktivoitaessa Norton Utilities Premiumia

Antamaasi aktivointitunnusta ei voi käyttää tuotteen aktivointiin. Kirjoita tuotetunnus uudelleen. Ole huolellinen ja kirjoita se tarkalleen oikein.

Norton Utilities Premiumin tuotetunnus ei ole sama kuin Norton-suojauksen tuotetunnus.

Norton Utilities Premium -tuotteen aktivoiminen

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Näet tuotetunnuksen Oma tilaus -sivun kohdassa Norton Utilities Premium.

Kirjoita tuotetunnus muistiin tai kopioi se.

3. Käynnistä Norton Utilities Premium.

4. Valitse Norton-ikkunasta Aktivoi nyt.

5. Kirjoita Norton Utilities Premiumin tunnus ja valitse Aktivoi nyt.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Tarkista, että antamasi käyttöoikeustiedot liittyvät Norton Utilities Premiumiin. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128150248
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/06/2020