Salasanan automaattinen vaihtaminen

Password Managerin automaattinen salasanan vaihto tukee salasanojen automaattista vaihtamista useilla sivustoilla siten, ettei sinun tarvitse poistua sovelluksesta. Tällä hetkellä automaattista salasanan vaihtoa tuetaan mm. seuraavilla sivustoilla: Google, Facebook, Amazon, Twitter, LinkedIn, Costco, PayPal, Yahoo ja Wikipedia.

Älä sulje välilehteä tai käytä välilehdellä olevaa sisältöä, kun automaattinen salasanan vaihto vaihtaa salasanaa. Älä vaihda välilehtiä, koska se voi häiritä automaattista salasanan vaihtoprosessia.

Milloin automaattinen salasanan vaihto edellyttää käyttäjän toimia?

Jos kirjautumissivulla on käytössä kahden tekijän todennus, sinun on annettava tarpeelliset tiedot kirjautumissivulla, jotta automaattinen salasanan vaihto toimii.

Kuinka automaattinen salasanan vaihto toimii?

Ominaisuus toimii kirjautumalla suoraan verkkosivustoihin ja luomalla vahvan salasanan puolestasi. Password Manager luo uudet salasanat paikallisesti, ja ne lähetetään turvallisella tavalla. Uudet salasanat tallennetaan Norton Password Manager -varastoon, jota kukaan muu ei voi käyttää.

Vihreä otsake ilmestyy välilehdelle, jos automaattinen salasanan vaihto päivittää verkkosivuston salasanan onnistuneesti.

Punainen otsake ilmestyy välilehdelle, jos automaattinen salasanan vaihto epäonnistuu sivuston salasanan vaihtamisessa.

Kun automaattinen vaihto onnistuu, salasanojen vahvuusluokitus nousee tämän salasanan osalta. Onnistunut automaattinen salasanan vaihto parantaa myös turvallisuuden hallintapaneelin luokitusta.

Mikä on Arkistoidut kirjautumistiedot -luokka?

Arkistoidut-luokka sisältää kaksi erilaista kirjautumistietotyyppiä.

Kun automaattinen salasanan vaihto onnistuu, alkuperäinen salasana tallennetaan viitteeksi. Nämä kirjautumistiedot tallennetaan seuraavan nimeämiskäytännön mukaan: <websitename> Automaattisen vaihdon varmuuskopiointi <päivämäärä aika>.

Kun automaattinen salasanan vaihto epäonnistuu vaihdetun salasanan toimittamisen jälkeen, kirjautumistieto tallennetaan uuden salasanan kanssa seuraavan nimeämiskäytännön mukaan: <websitename> Automaattinen vaihto epäonnistui <päivämäärä aika>.

Voit poistaa nämä kirjautumistiedot, jos et tarvitse vanhoja salasanatietoja.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127948823_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/10/2018