Ongelmien ratkaiseminen Norton 360 for iOS:n päivityksessä uusimpaan versioon

Ongelmia Norton 360 for iOS:n päivittämisessä voi ilmetä, jos iPhonessa tai iPadissa on vanha iOS-versio. Ratkaise ongelma päivittämällä laitteeseen uusin iOS-käyttöjärjestelmä.

VAIHE 1

IOS-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Varmista, että tietokoneella on internet-yhteys.

2. Siirry iOS-laitteella kohtaan Asetukset > Yleiset ja napauta sitten Ohjelmistopäivitys.

3. Napauta Lataa ja asenna.

4. Jatka napauttamalla Asenna.

5. Anna kehotettaessa salasana.

Lisätietoja iOS-käyttöjärjestelmän päivittämisestä uusimpaan versioon on tässä Applen tukiartikkelissa.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Web-suojauksen poistaminen käytöstä

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Norton 360 for iOS -sovellus.

2. Valitse Web-suojaus.

3. Siirrä Web-suojaus -kohdan vieressä oleva liukusäädin asentoon Ei käytössä.

VAIHE 3

Nortonin päivittäminen

1. Käynnistä aloitusnäytöstä App Store.

2. Napauta profiilikuvakettasi näytön yläosassa.

3. Valitse Norton 360:n vierestä Päivitä.

4. Odota sovelluksen lataamisen valmistumista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127609112
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/12/2020