Luvattoman käytön eston allekirjoitukset

Näet luettelon hyökkäysten allekirjoituksista Luvattoman käytön allekirjoitukset -ikkunassa. Allekirjoituksien nimet -sarakkeessa näkyvät hyökkäysallekirjoitusten nimet. Luvattoman käytön esto -toiminto käyttää tätä hyökkäysallekirjoitusten luetteloa epäilyttävän toiminnan havaitsemiseen ja estämiseen. Voit valita allekirjoituksen luettelosta, jos et halua, että Norton 360 Online tarkkailee allekirjoitusta. Sinun tulee määrittää allekirjoitus poikkeukseksi ainoastaan, jos olet varma, että se vastaa harmitonta toimintoa.

Joissakin tapauksissa harmiton verkkoliikenne voi muistuttaa hyökkäyksen allekirjoitusta. Saatat saada toistuvia ilmoituksia mahdollisista hyökkäyksistä. Jos tiedät, että ilmoitukset aiheutuvat turvallisista toimista, voit luoda poikkeuksen sille hyökkäyksen allekirjoitukselle, joka on normaalin toiminnan kaltainen.

Voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ilmoitukset, joita Norton 360 Online lähettää havaitessaan jonkin tietyn allekirjoituksen.

Jokainen luomasi poikkeus altistaa tietokoneesi hyökkäyksille.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Aktiivinen

Voit valita, valvooko Norton 360 Online allekirjoitusta.

Voit poistaa valintamerkin allekirjoituksen kohdalta luettelosta, jos et halua, että Norton 360 Online tarkkailee allekirjoitusta.

Allekirjoituksien nimet

Voit tarkastella hyökkäysallekirjoitusten luetteloa.

Poista kaikki käytöstä

Voit ohittaa kaikki hyökkäysallekirjoitukset, jos et halua Norton 360 Online -ohjelman valvovan niitä.

Ota kaikki käyttöön

Voit sisällyttää kaikki hyökkäysallekirjoitukset, jos haluat Norton 360 Online -ohjelman valvovan niitä.

Oletusarvoisesti Norton 360 Online valvoo kaikkia hyökkäysallekirjoituksia ja suojaa tietokonetta virushyökkäyksiltä.

Ominaisuudet

Voit valita, haluatko ilmoituksen, kun valittuihin allekirjoituksiin perustuva hyökkäys havaitaan.

Hyökkäysten allekirjoitusten ohittaminen tai sisällyttäminen valvonnassa

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1274828_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011