Turvallisuuden hallintapaneeli

Norton Password Managerin turvallisuuden hallintapaneeli näyttää pilvivarastoon tallennettujen kirjautumistietojen ja salasanojen tilan. Sen avulla voit parantaa turvallisuusluokitustasi vahvistamalla salasanaa ja vähentää internet-turvallisuuteen liittyviä riskejä.

Turvallisuuden hallintapaneeli -ominaisuus on tällä hetkellä beeta-vaiheessa. Ominaisuutta tullaan parantamaan tarpeellisilla ominaisuuksilla ja sen toimintaa parannetaan ulkoasua, toimintaa ja saatavuutta hiomalla. Voit kokeilla Turvallisuuden hallintapaneeli -ominaisuutta ja jakaa palautetta Norton-yhteisössä.

Turvallisuuden hallintapaneelin käynnistäminen

1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Password Manager -laajennuksen kuvake.

2. Valitse avautuvasta valikosta Oma varasto.

3. Siirry turvallisuuden hallintapaneelin tilan hälytykseen ja napsauta Näytä tai Korjaa nyt.

Turvallisuuden hallintapaneelin tilan hälytys näkyy vihreänä, oranssina tai punaisena riippuen turvallisuuden hallintapaneelin luokituksesta.

Copyright © 2018 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Checkmark-logo, Norton ja Norton by Symantec ovat Symantec Corporation -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127392028_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/08/2018