Palauta tiedostoja - palautuksen tulokset

Tässä ikkunassa näkyvät viimeisimmän palautusistunnon tiedot. Yhteenvedossa näkyvät palautettujen tiedostojen polku ja palautuksen tila.

Jos siirrät hiiren osoittimen Tiedosto -kohdassa olevan tiedostonimen päälle, näet tiedoston alkuperäisen sijainnin koko polun.

Voit myös tarkastella palautettuja tiedostoja valitsemalla tiedoston ja napsauttamalla Avaa valittu tiedosto -linkkiä.

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v12725112_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011