Norton Password Managerin paikallisen varaston tuen loppuminen Googlen Chrome-selaimessa

Miksi tämä tapahtuu?

Norton Security -työkalurivin käyttämä tekniikka poistetaan pian Google Chrome -selaimesta. Norton-asiakkaat voivat vastedes auttaa suojaamaan selailuaan laajennuksilla, joissa käytetään uudempaa tekniikkaa.

Mistä löydän uuden laajennuksen asennuksen jälkeen?

Uusi Norton Password Manager -laajennus löytyy Google Chrome -selaimen oikeasta yläkulmasta.

Voinko käyttää paikallista varastoa Google Chromessa?

Paikallista varastoa ei enää tueta Google Chromessa. Uusi Norton Password Manager -laajennus tukee vain verkkovarastoa.

Mistä voin käyttää paikallista varastoani vastaisuudessa?

Paikallisia varastoja voi edelleen käyttää Norton Securityssä, Norton Internet Securityssä ja Norton 360:ssä. Napsauta Internet-turvallisuus ja valitse sitten Password Manager. Lisäksi Norton-työkalurivi on edelleen käytettävissä Internet Explorerissa, ja se tukee paikallisen varaston käyttöä.

Kuinka paikallinen varasto muunnetaan verkkovarastoksi?

Voit synkronoida Norton Password Manager -tiedot paikallisesta varastosta pilvivarastoon. Kun tiedot siirretään paikallisesta varastosta pilvivarastoon, tiedot poistetaan paikallisesta varastosta lopullisesti. Lisätietoja on artikkelissa Paikallisen varaston ja pilvivaraston synkronointi.

Kuinka uusi Norton Password Manager -laajennus asennetaan?

Kun olet muuttanut paikallisen varaston verkkovarastoksi, siirry Selauksen suojaus -sivulle ja asenna kaikki Norton-laajennukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127071428_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/03/2019