Usein kysytyt kysymykset Norton Password Managerista

Yrityksemme on sitoutunut suojaamaan viruksilta, haittaohjelmilta, verkkoseurannalta, kodin Wi-Fi-verkkoihin kohdistuvilta hyökkäyksiltä, identiteettivarkaudelta ja muilta. Osana tätä sitoutumista muutamme joitain tuotteiden ja ominaisuuksien nimiä, jotta ne vastaavat paremmin toimintojaan ja rooliaan osana kattavinta suojausta nykypäivän kyberuhkia vastaan.

Syyskuussa 2018 muutimme Norton Identity Safe -tuotteen nimen Norton Password Manageriksi. Sinulla on edelleen kaikki samat ominaisuudet ja edut, joihin olet tottunut luottamaan ja joita jäsenpalvelut ja tukitiimi tukevat.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127051054
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/11/2019