Tietoturvahistoria

Tietoturvahistoria tarjoaa keskitetyn sijainnin, jossa voit:

• Tarkastella hälytyksiä ja tapausilmoituksia

• Tarkastella suoritettujen tarkistusten tuloksia

• Näyttää kohteet, jotka olet lähettänyt Symantec Security Response -sivustolle.

• Hallita karanteenissa olevia kohteita.

• Valvoa tietoturvatehtäviä, joita tuotteet suorittavat taustalla.

Voit tarkastella historian tapahtumia valitsemasi luokan ja antamasi hakutekstin mukaan. Norton 360 Online rajoittaa Tietoturvahistoria -ikkunan kullakin sivulla näkyvien hakutulosten määrää. Tietoturvahistoria jakaakin hakuehtoja vastaavat kohteet eri sivuille. Sivuja voi selata järjestyksessä ikkunan alalaidassa olevan sivunvieritystoiminnon avulla.

Voit tarkastella tietoja, kuten luokkaa ja riskin turvallisuustasoa Tiedot -ruudussa, joka sijaitsee Tietoturvahistoria -ikkunassa. Suositeltu toiminto -osassa näet toiminnon, jota Norton 360 Online suosittelee valitun tietoturvariskin kohdalla.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä Tietoturvahistorian tietojen hallintaan:

Näytä

Voit valita luokan, jonka tapahtumatietoja haluat tarkastella

Lähihistoria - ja Täysi historia -luokkien avulla voit tarkastella tietoturvatapahtumien tietoja kaikissa luokissa.

Kun valitset kohteen avattavasta luettelosta, tietoturvahistoria näyttää kyseisen kohden tapahtumatiedot tietoturvatapahtumien luettelossa.

Tietoturvatapahtumien luettelosta näet tietoja riskin vakavuudesta, aktiivisuudesta, tilasta ja päivämäärästä ja ajankohdasta, jolloin tapahtuma esiintyi.

Lisätietoja

Voit katsoa lisätietoja tietoturvatapahtumien luettelosta valitsemastasi kohteesta

Valinnat

Voit tarkastella Uhka havaittu/File Insight -ikkunaa

Tässä ikkunassa voit tarkastella tietoja ja toimintoja, joita voit suorittaa valitun Tietoturvahistoria-tapahtuman kohdalla.

Tätä valintaa voi käyttää ainoastaan Karanteenin kaltaisille luokille.

Vieminen

Voit viedä tietoturvahistorian tiedot

Norton 360 Online tallentaa viedyt tiedot .mcf-tiedostona tai pilkuilla erotettuna tekstitiedostona. Tiedostoja vietäessä luokan nimi näkyy avattavassa Näytä -pudotusvalikossa oletustiedostonimenä. Voit antaa tiedostolle haluamasi nimen.

Tietoturvahistoriassa käytetty .mcf-tiedostomuoto on Symantecin oma lokitiedostomuoto. Voit tarkastella tallentamiesi tapahtumien historiaa viemällä .mcf-tiedoston tietoturvahistoriaan.

Tuominen

Voit tuoda tallentamasi tietoturvahistorian tiedot

Tapahtumaluettelo korvaa nykyisen tapahtumaluettelon ja näyttää kaikki .mcf-tiedostossa olevat tapahtumat. Voit myös valita Näytä -pudotusvalikossa jonkin vaihtoehdon ja tarkastella .mcf-tiedostoon tallennettuja asetuskohtaisia tietoja.

Et voi muokata tietoja tuontitilassa. Et voi esimerkiksi tyhjentää lokeja. Voit palauttaa nykyisen tapahtumaluettelon valitsemalla Sulje tiedosto: tiedostonimi.mcf -linkkiä.

Pikahaku

Voit etsiä kohteita tietoturvahistoriasta avainsanan tai tietoturvariskin nimen perusteella

Jos esimerkiksi haluat nähdä kaikki hälytykset, jotka Auto-Protect-ohjelma on luonut, voit suodattaa termillä Auto-Protect. Jos haluat nähdä kaikki kohteet, jotka koskevat jotain tiettyä tietoturvariskiä, kirjoita riskin nimi.

Voit esimerkiksi kirjoittaa Pikahaku-ruutuun tietoturvariskin nimen Adware.Hotbar. Tällöin tapahtumaluettelossa näkyvät kaikki tähän luokkaan kuuluvat kohteet.

Voit etsiä tapahtumia myös tietyn päivämäärän perusteella.

Siirry sivulle

Antaa sinun siirtyä tietylle sivulle Tietoturvahistoriassa.

Tietoturvahistoria näyttää kohteet erillisillä sivuilla. Voit tarkastella haluamaasi sivua käyttämällä Siirry sivulle -vaihtoehtoa. Siirry sivulle -kenttään voi antaa enintään kuusi kirjainta.

Kukin sivu sisältää enintään 100 kohdetta.

Päivitä luettelo

Antaa sinun päivittää Tietoturvahistoria -ikkunan, jotta se sisältää viimeisimmät tiedot.

Voit näiden valintojen lisäksi tehdä muita toimintoja, jotka koskevat avattavassa Näytä -luettelossa valitsemaasi luokkaa. Näitä toimintoja ovat muun muassa Tyhjennä historia, Poista merkinnät, Lisää kohde karanteeniin ja Suorita pikatarkistus. Jos esimerkiksi valitset Karanteeni -näkymän, Tietoturvahistoria sallii kohteen lisäämisen karanteeniin.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.