Pikaohjain-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit ottaa Asetukset -ikkunassa seuraavat Pikaohjain -palvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä:

• Hiljainen tila

• Turvallinen internetin käyttö

• Identity Safe

• Varmuuskopiointi

• Varmuuskopiointitilan peittokuvat

• Automaattinen LiveUpdate-päivitys

• Älykäs palomuuri

• Nortonin peukalointisuojaus

Näet palvelun kuvauksen viemällä hiiren osoittimen palvelun nimen kohdalle. Kaikkien palveluiden tulisi olla käytössä hiljaista tilaa lukuunottamatta.

Pikaohjain -palveluiden käyttöönotto ja käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Tee Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdassa jokin seuraavista:

• Ota palvelu käyttöön lisäämällä valintamerkki sen vieressä olevaan ruutuun.

• Poista palvelu käytöstä poistamalla valintamerkki ruudusta.

Jos näkyviin tulee hälytys tai viesti, valitse kesto pudotusvalikosta ja napsauta OK.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v12686692_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011