Rekisterin puhdistuksen suorittaminen

Windowsin rekisterissä voi olla viittauksia tiedostoihin, joita ei ole. Rikkonaiset rekisterikohdat voivat hidastaa tietokonettasi. Rekisterin puhdistus tarkistaa tietokoneen ja puhdistaa löytämänsä vioittuneet rekisterikirjaukset.

Rekisterin puhdistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tehtävät -ikkunan Tietokoneen optimointi -kohdassa Suorita rekisterin puhdistus.

3. Kun toiminto on valmis, valitse Optimointi -ikkunasta Sulje.

Tarkistuksen suorittaminen tarpeettomien tiedostojen poistamiseksi

Diagnostisen raportin suorittaminen

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v12631552_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011