Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdassa voit tehdä muutoksia suojausasetuksiin ja verkkoasetuksiin. Voit myös mukauttaa suojaustarkistusten ja varmuuskopiointien aikatauluja.

Voit muokata seuraavia tarkkoja asetuksia Asetukset -ikkunassa:

Virustorjunta

Määrittää, miten tietyntyyppisiä viruksia, vakoiluohjelmia ja muita uhkia käsitellään Norton 360 Online -ohjelmassa;.

Voit määritellä, tarkistetaanko saapuvat sähköposti- ja pikaviestit. Voit myös määritellä, mitkä tiedostot ja allekirjoitukset poistetaan tarkistuksista ja kuinka matalan riskin uhkia käsitellään. Voit lisäksi määrittää reaaliaikaisen suojauksen, vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja LiveUpdate-päivityksen asetukset.

Palomuuri

Määritä yksityiskohtaisesti, miten tietokoneen saapuvat ja lähtevät yhteydet käsitellään.

Voit määrittää sekä verkkoliikennettä että ohjelmia koskevia sääntöjä. Voit myös määrittää, miten haluat Norton 360 Online -ohjelman käsittelevän luvattomat käyttöyritykset ja selaimen suojauksen.

Roskapostin esto

Suojelee sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä.

Voit määrittää Norton AntiSpam -ohjelman asetuksissa, minkä sähköpostiohjelman kanssa sen tulee integroitua ja miten se käsittelee tarkistamansa sähköpostiviestit. Voit määrittää, haluatko Norton AntiSpam -ohjelman pyytävän Symantecin palvelimia suodattamaan roskapostiviestit, jotka paikalliset suodattimet luokittelevat kelvollisiksi.

Oma verkko

Tarkastelet kaikkia verkossasi olevia laitteita ja määritä luottamustaso kaikille verkkoosi yhdistetyille laitteille.

Voit määrittää, näytetäänkö Verkon tietoturvan yleiskatsaus -ikkuna tietokoneen käynnistyessä. Lisäksi voit määrittää tietoliikenneportin, jota Nortonin tuotteet käyttävät toistensa kanssa kommunikointiin. Voit myös tyhjentää verkon tietoturvakartan.

Lapsilukitus

Voit ladata ja asentaa Norton Safety Minderin ja määrittää Norton Online Familyn.

Norton Online Family on lapsilukitusohjelma, joka tarjoaa älykkään tavan pitää lapsesi turvassa verkossa. Norton Safety Minder on lapsesi verkkotoimintaan valvova sovellutus, joka täytyy asentaa jokaiselle lapsesi käyttämälle tietokoneelle. Voit vierailla Norton Online Family -verkkosivulla ja ladata Norton Safety Minder -ohjelman käyttämällä Lapsilukitus -linkkiä. Lataa Norton Safety Minder napsauttamalla Lataa Norton Safety Minder. Suorita asentaminen loppuun seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos olet jo asentanut Norton Safety Minder -ohjelman, voit avata Lapsilukituksen asetukset -ikkunan napsauttamalla kohtaa Lapsilukitus.

Identiteetin suojaus

Määritä Identity Safe -asetukset verkkoidentiteettiesi ja tapahtumatietojesi suojaamiseksi.

Voit myös määrittää Turvallinen internetin käyttö -toiminnon asetukset.

Tehtävien ajoitus

Määritä, milloin ja miten usein Norton 360 Online etsii tietokoneelta viruksia ja muita uhkia.

Hallinta-asetukset

Tämän ikkunan valintojen avulla voit määrittää tuotteesi suojauksen.

Voit määrittää välityspalvelimen asetukset Norton 360 Online -ohjelmassa. Voit myös määrittää joutoajan optimoinnin, suorituskyvyn valvonnan ja virransäästötilan asetukset. Voit myös määrittää hiljaisen tilan, joutoaikakatkaisun keston, automaattisten tehtävien viiveen keston, Norton Community Watch -toiminnon ja Firefoxin tiedostojen poiston.

Varmuuskopiointiasetukset

Määritä varmuuskopioitavat tiedostot ja kansiot sekä varmuuskopioinnin sijainti ja aikataulu.

Voit myös ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä Varmuuskopiointitilan peittokuvat, Norton-varmuuskopiointiaseman, Sisältövalikon, Ominaisuuksia käsittelevän sivun ja muita kohteita.

Asetukset -ikkunan Pikaohjaimilla voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä seuraavat palvelut:

Hiljainen tila

Ottaa hiljaisen tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön tunniksi, kahdeksi tunniksi, neljäksi tunniksi, kuudeksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi.

Turvallinen internetin käyttö

Ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot.

Kun otat Turvallinen internetin käyttö -toiminnon käyttöön, se suojaa tietokonetta, kun käytät internetiä Internet Explorerilla tai Firefoxilla.

Identity Safe

Ottaa Identity Safen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun poistat Identity Safen käytöstä, et voi enää hallita kirjautumisia, kortteja ja muistiinpanoja Norton 360 Online -ohjelman avulla.

Varmuuskopiointi

Ottaa varmuuskopioinnin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun otat varmuuskopioinnin käyttöön, tietokone aloittaa varmuskopioinnin määrittämiesi asetuksien mukaisesti.

Varmuuskopiointitilan peittokuvat

Ottaa tiedostojen kuvakkeiden peittokuvat käyttöön tai pois käytöstä.

Kuvakkeiden peittokuvissa näkyy tiedostojen varmuuskopioinnin tila.

Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Ottaa automaattiset päivitykset käyttöön tai pois käytöstä niin, että voit suojautua uusilta ja tulevilta uhilta.

Älykäs palomuuri

Ottaa älykkään palomuurin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun otat älykkään palomuurin käyttöön, se valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se suojaa tietokonetta myös yleisiltä tietoturvaongelmilta.

Nortonin peukalointisuojaus

Ottaa Nortonin peukalointisuojauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä

Kun otat Nortonin peukalointisuojauksen käyttöön, se suojaa Norton 360 Online -ohjelmaa tuntemattomien, epäilyttävien tai uhkaavien sovellusten hyökkäyksiltä ja muokkauksilta.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Pikaohjain-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja Oma verkko -asetuksista

Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Tietoja Identiteetin suojauksen asetuksista

Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Tietoja hallinta-asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta