Videoiden valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Videoiden valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Näet luettelon videoista, joita lapsesi katselevat laitteellaan verkosta ja otteen kustakin videosta, joten tiedät, milloin keskustelu on tarpeen.

Norton Family valvoo ja tallentaa lastesi videotoimintaa seuraavilla videoita sisältävillä verkkosivustoilla, kun niitä katsellaan vain selaimissa eikä sovelluksissa:

• YouTube

• Hulu (saatavilla vain Windows-tietokoneeseen)

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloa Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

Jotta videoiden valvonta toimii varmasti oikein, varmista, että Norton Family -laajennus on otettu käyttöön selaimilla, joilla lapsi käyttää internetiä.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230013
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/07/2019