Norton Security -työkaluriviä ei löydy Mozilla Firefoxista

Miksi Norton Security -työkalurivi puuttuu Mozilla Firefoxista?

Tämänhetkisessä Norton-työkalurivilaajennuksessa on käytetty vanhaa tekniikkaa, jota ei tueta Mozilla Firefox -versiosta 57 eteenpäin. Kun päivität Mozilla Firefox -versioon 57, kaikki vanhojen standardien mukaiset laajennukset lakkaavat toimimasta Firefoxissa.

Lisätietoja Mozillan uusista standardeista on Mozillan lisäosia käsittelevässä englanninkielisessä blogiartikkelissa.

Onko tietokoneesi suojattu ilman Norton Security -työkaluriviä?

Kyllä. Norton on kehittänyt uuden Norton Safe Web -laajennuksen, joka suojaa käyttäjiä muun muassa uhkilta ja tietojen kalastelulta. Tämä uusi laajennus perustuu Mozillan tukemaan tekniikkaan. Alan uusien standardien mukaisesti siinä ei ole työkaluriviä.

Aiemmissa laajennuksissa, kuten Norton Safe Searchissa ja Nortonin kotisivussa, siirrytään käyttämään Mozillan tukemaa tekniikkaa ja verkkolaajennusstandardeja.

Windows XP- ja Windows Vista -käyttäjät voivat asentaa vain Norton Safe Web -laajennuksen päivitettyään ensin Mozilla Firefox -versioon 57. Lisätietoja on artikkelissa Firefox is ending support for Windows XP and Vista.

Norton Safe Webin ominaisuudet

• Tämä on uusi web-laajennusstandardeja noudattava laajennus.

• Uhkia sisältävällä sivustolla näytetään sivunestoilmoitus.

• Tietoja kalastelevalla sivustolla näytetään sivunestoilmoitus.

• Norton Safe Search -tuloksissa näytetään hakuhuomautus.

Norton pyrkii jatkuvasti lisäämään suojausominaisuuksia näihin laajennuksiin.

Uuden laajennuksen hankkiminen

Norton Safe Web -laajennuksen ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Siirry Selaimen suojaus -sivulle.

3. Valitse Norton Safe Web -kohdasta Ota käyttöön.

Valitse Ota kaikki Norton-ominaisuudet käyttöön, niin selaimesi suojataan kattavasti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124328498_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 13/11/2017