Norton Clean -tarkistuksen suorittaminen Mac-tietokonetta hidastavien tiedostojen poistamiseksi

Roskatiedostot, mukaan lukien tilapäiset tiedostot, asennustiedostot tai jopa sähköposti- tai valokuvakansion tiedostojen kaksoiskappaleet, voivat heikentää tietokoneen suorituskykyä. Norton Clean poistaa monenlaisia tiedostoja, jotka voivat hidastaa Mac-tietokonetta.

Norton Clean ei tarkista tietokoneeseen liitettyjä laitteita ja toimii vain tietokoneella, jonka käyttöjärjestelmäversio on Mac OS X 10.10.5 tai sitä uudempi. Norton Clean siirtää roskatiedostot oletuksena roskakoriin, mutta ei poista niitä. Jos haluat, että Norton Clean poistaa roskatiedostot automaattisesti, katso Norton Clean -tarkistusten ajoittaminen ja mukauttaminen Mac-tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi

Norton Clean -tarkistuksen suorittaminen roskatiedostojen poistamiseksi

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Puhdista.

3. Valitse Suorita nyt tai Käynnistä.

Jos Norton Clean pyytää käynnistämään Kuvat- ja iTunes-sovelluksen, valitse Avaa.

4. Valitse Yleiskatsaus -ikkunan Samankaltaiset- ja Kopiot-riveiltä Tarkastele, valitse poistettavat tiedostot ja valitse sitten Valmis.

Samanlaisuus tarkoittaa, että kaksi tiedostoa ovat lähes identtiset, mutta niissä voi olla pieniä eroja, kuten erilaiset tiedostonimet. Kopio tarkoittaa, että tiedosto on identtinen kaksoiskappale.

5. Siirrä valitut tiedostot roskakoriin klikkaamalla Puhdista.

Puhdistus on valmis -ikkunassa näet tarkistuksen tulokset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v123986598_nsmac_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 29/04/2019