Suojaushälytys

Kun Luvattoman käytön esto ei ole käytössä, Symantec ei suojaa tietokonetta Internet-uhkia vastaan. Jos ohjelma estää katselemasta jotakin tiettyä verkon sisältöä, säädä suojausasetuksia sen sijaan, että ottaisit Luvattoman käytön eston pois käytöstä.

Jos Luvattoman käytön esto on poistettava käytöstä, se kannattaa tehdä väliaikaisesti, jolloin suojaus palaa käyttöön automaattisesti.

Voit valita tämän ikkunan pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Luvattoman käytön eston käytöstä.

Luvattoman käytön esto voidaan kytkeä päälle manuaalisesti suojauksen parantamiseksi, jos saat halutun tehtävän suoritettua ennen määritettyä aikaa.

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta