AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

Voit estää AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvästi. Pysyvästi estetty tietokone poistetaan AutoBlock-luettelosta ja lisätään Rajoitetut-luetteloon kotiverkon Verkon tietoturvakartassa.

AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdassa Luvattoman käytön AutoBlock -riviltä Määritä.

4. Napsauta Luvattoman käytön AutoBlock -ikkunan AutoBlock-toiminnon tällä hetkellä estämät tietokoneet -kohdassa tietokonetta, jonka haluat estää pysyvästi.

5. Valitse Toiminto -sarakkeesta Rajoita.

6. Valitse OK.

AutoBlock-toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden poistaminen estettyjen luettelosta

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta