AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden poistaminen estettyjen luettelosta

Joissakin tapauksissa harmiton verkkoliikenne voi muistuttaa hyökkäystä, ja AutoBlock-toiminto estää verkkoliikenteen automaattisesti, jotta tietokoneesi olisi turvassa. AutoBlock-toiminnon estämät tietokoneet -luettelossa saattaa olla tietokone, johon sinun pitäisi saada yhteys.

Jos estettyjen tietokoneiden luettelossa on tietokone, johon haluat saada yhteyden, poista sen estäminen. Voit halutessasi palauttaa AutoBlock-toiminnon luettelon alkuperäiseen tilaansa, jos olet muuttanut suojausasetuksia. Palauta AutoBlock-luettelo alkuperäiseen tilaansa poistamalla kaikkien ohjelmien eston samalla kertaa.

AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden eston poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdassa Luvattoman käytön AutoBlock -riviltä Määritä.

4. Tee Luvattoman käytön AutoBlock -ikkunan AutoBlock-toiminnon tällä hetkellä estämät tietokoneet -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista tietokoneen esto valitsemalla tietokoneen IP-osoite ja valitsemalla sitten Poista esto.

• Voit poistaa kaikkien AutoBlock-toiminnon luettelossa olevien tietokoneiden eston valitsemalla Poista kaikki estot.

5. Valitse OK.

Hyökkäysten allekirjoitusten ohittaminen tai sisällyttäminen valvonnassa

AutoBlock-toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.