AutoBlock-toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Kun hyökkäys havaitaan, se estetään automaattisesti ja näin varmistetaan tietokoneen turvallisuus. Jos samalta tietokoneelta havaitaan jokin toinen hyökkäysallekirjoitus, Norton 360 Online aktivoi AutoBlock-toiminnon. AutoBlock-toiminto katkaisee kaiken liikenteen tietokoneesi ja hyökkäävän tietokoneen välillä tietyksi ajaksi. Tämän ajan aikana AutoBlock myös estää tietoliikenteen, joka ei vastaa hyökkäysallekirjoitusta.

Voit määrittää kuinka kauan haluat Norton 360 Online -ohjelman estävän yhteydet hyökkääviin tietokoneisiin. Oletusarvoisesti Norton 360 Online estää kaiken tietoliikenteen tietokoneesi ja hyökkäävän tietokoneen välillä 30 minuutin ajan.

AutoBlock-toiminto pysäyttää tietoliikenteen tietokoneen ja määrätyn tietokoneen välillä. Estä kaikki tietoliikenne -toiminnolla voit pysäyttää tietokoneen kaiken tietoliikenteen.

Mikäli AutoBlock-toiminto estää yhteyden tietokoneeseen, johon tarvitset yhteyttä, voit poistaa AutoBlock-toiminnon käytöstä.

AutoBlock-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdassa Luvattoman käytön AutoBlock -riviltä Määritä.

4. Tee Luvattoman käytön AutoBlock -ikkunan AutoBlock -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista Luvattoman käytön AutoBlock käytöstä valitsemalla Ei käytössä.

• Kun haluat ottaa luvattoman käytön AutoBlock-toiminnon käyttöön, valitse Päällä (suositus) ja valitse sen jälkeen AutoBlock hyökkääviä tietokoneita vastaan -valikosta, kuinka pitkäksi ajaksi haluat ottaa AutoBlock-toiminnon käyttöön.

5. Valitse OK.

Hyökkäysten allekirjoitusten ohittaminen tai sisällyttäminen valvonnassa

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden poistaminen estettyjen luettelosta

AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224836_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011