Hyökkäysten allekirjoitusten ohittaminen tai sisällyttäminen valvonnassa

Joskus normaali verkkoliikenne voi muistuttaa ohjelman tunnistamaa hyökkäyksen allekirjoitusta. Saatat saada toistuvia ilmoituksia mahdollisista hyökkäyksistä. Jos tiedät, että ilmoitukset aiheutuvat turvallisista toimista, voit luoda poikkeuksen sille hyökkäyksen allekirjoitukselle, joka on normaalin toiminnan kaltainen.

Jokainen luomasi poikkeus altistaa tietokoneesi hyökkäyksille.

Jos olet jättänyt valvonnan ulkopuolelle hyökkäysallekirjoituksia, jotka haluat takaisin valvonnan piiriin, voit lisätä ne valvottavien allekirjoitusten luetteloon.

Hyökkäyksen tunnusmerkkien poistaminen valvonnan piiristä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdan Luvattoman käytön allekirjoitukset -riviltä Määritä.

4. Poista Luvattoman käytön allekirjoitukset -ikkunassa valintamerkki niiden allekirjoitusten kohdalta, jotka haluat ohittaa.

5. Valitse OK.

Aiemmin pois suljettujen hyökkäysallekirjoitusten mukaan lukeminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdan Luvattoman käytön allekirjoitukset -riviltä Määritä.

4. Lisää Luvattoman käytön allekirjoitukset -ikkunassa valintamerkki niiden allekirjoitusten kohdalle, jotka haluat sisällyttää.

5. Valitse OK.

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224806_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011