Luvattoman käytön eston ilmoitusten käytöstä poistaminen ja käyttöönotto

Voit valita, saatko ilmoituksen Luvattoman käytön eston estäessä epäillyt hyökkäykset. Luvattoman käytön eston suorittamat toimet tallennetaan suojaushistoriaan riippumatta siitä, annetaanko niistä ilmoitus vai ei. Suojaushistorian merkinnät sisältävät tietoja hyökkäävästä tietokoneesta ja hyökkäyksen luonteesta.

Voit valita, haluatko ilmoituksen aina, kun Luvattoman käytön esto estää tiettyyn allekirjoitukseen perustuvan epäillyn hyökkäysyrityksen.

Luvattoman käytön eston ilmoitusten käytöstä poistaminen ja käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä Tunkeutumisen esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä olevan Luvattoman käytön esto -kohdan Ilmoitukset -rivillä:

• Siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Luvattoman käytön eston yksittäisten ilmoitusten käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä Luvattoman käytön esto -kohdan Luvattoman käytön allekirjoitukset -riviltä Määritä.

4. Valitse Luvattoman käytön allekirjoitukset -ikkunasta hyökkäyksen allekirjoitus ja valitse Ominaisuudet.

5. Lisää valintamerkki Allekirjoituksen ominaisuudet -ikkunan Ilmoita, kun tämä allekirjoitus havaitaan -kohtaan tai poista valintamerkki kohdasta.

6. Valitse OK.

7. Valitse Luvattoman käytön allekirjoitukset -ikkunassa OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Tietoja tietoturvahistoriasta