Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Luvattoman käytön esto tarkistaa kaiken tietokoneeseesi saapuvan ja siitä lähtevän verkkoliikenteen ja vertaa näitä tietoja tiettyihin hyökkäysten allekirjoituksiin. Hyökkäysallekirjoitukset sisältävät tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa hyökkääjän yritys hyödyntää tunnettua käyttöjärjestelmän tai ohjelman tietoturva-aukkoa. Luvattoman käytön esto suojaa tietokoneen yleisimmiltä verkkohyökkäyksiltä.

Jos tiedot viittaavat johonkin tunnettuun merkistöön, Luvattoman käytön esto hylkää paketin automaattisesti ja katkaisee yhteyden kyseiset tiedot lähettäneeseen tietokoneeseen. Tämä toiminto suojaa tietokonetta haitallisilta vaikutuksilta.

Luvattoman käytön esto -tarkistuksen suorittaminen jokaiselle pyynnölle jokaisesta tietokonetta käyttävästä laitteesta pidentää tarkistusaikaa ja hidastaa tietokoneen verkkoyhteyttä. Voit lyhentää tarkistukseen kuluvaa aikaa ja nopeuttaa tietokoneen verkkoyhteyttä ohittamalla luotetut laitteet Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa. Jos olet varma, että verkossa oleva laite on luotettava, vaihda laitteen luottamustaso Muokkaa laitteen luottamustasoa -ikkunassa tasoon Täysi luottamus. Voit sen jälkeen valita Ohita LKE-tarkistuksessa -vaihtoehdon, jos haluat määrittää luotettavat laitteet ohitettaviksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa.

Luvattoman käytön esto tukeutuu kattavaan hyökkäysallekirjoitusten luetteloon havaitessaan ja estäessään epäilyttävää toimintaa verkossa. Norton 360 Online suorittaa LiveUpdate-päivityksen automaattisesti. Näin hyökkäysallekirjoitusten luettelo pysyy päivitettynä. Jos et käytä automaattista LiveUpdate-päivitystä, LiveUpdate tulisi suorittaa manuaalisesti kerran viikossa.

Luvattoman käytön eston ilmoitusten käytöstä poistaminen ja käyttöönotto

Hyökkäysten allekirjoitusten ohittaminen tai sisällyttäminen valvonnassa

AutoBlock-toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden poistaminen estettyjen luettelosta

AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

Tietoja Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Kaikkien laitteiden poistaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Laitteen ohittaminen Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224762_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011