Ratkaise palomuuriongelma, jos Korjaa nyt -toiminto ei ratkaise sitä

Voit korjata tämän ongelman ottamalla käyttöön palomuurin manuaalisesti. Jos ongelma ei ratkea, vaikka tietokone on käynnistetty uudelleen, poista Nortonin asennus ja asenna tuote uudelleen. Poista Nortonin asennus lataamalla ja suorittamalla Norton Remove and Reinstall -työkalu.

VAIHE 1

Palomuurin manuaalinen käynnistäminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Siirrä Yleisasetukset -välilehden Älykäs palomuuri -kohdan vieressä oleva liukusäädin asentoon Käytössä napsauttamalla sitä.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

6. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119297858
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/07/2019