Suojauksen laajentaminen muihin laitteisiin

Tilauksesi voi sallia suojauksen asentamisen useille PC-, Mac- tai mobiililaitteille lisämaksutta. Tilaukseesi sisältyvien käyttöoikeuksien määrä kertoo, voitko ottaa Norton-suojauksen käyttöön muilla laitteilla.

Tilaukseen sisältyvien käyttöoikeuksien määrän selvittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Omat tilaukset -välilehdeltä tilauksesi.

Näet asennusta varten käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrän tilauksen kohdalta.

Jos vapaita käyttöoikeuksia on käytettävissä, voit suojata muita laitteita.

Video: How to download and install your device security on another device

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118869637
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/01/2021