Norton-selainlaajennusten lisääminen

Kun olet asentanut Nortonin, sinua pyydetään lisäämään Norton-laajennukset verkkoselaimiisi. Norton lisää laajennukset Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimiin.

Norton-työkalurivi on otettava käyttöön, jotta voit käyttää kaikkia Norton Security -tuotteen selaintoimintoja. Norton-selainlaajennukset:

Norton Safe Web

Turvallinen hakutoiminto, joka auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia turvallisesti. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Search

Turvallinen hakukone käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search luokittelee haun tulokset sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen perusteella.

Norton Safe Search -verkkohaut

Nortonin kotisivu

Verkkosivusto, joka tehostaa verkkohakujasi Norton Safe Search -toiminnon avulla. Se määrittää kullekin hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Norton-kotisivu

Norton Password Manager

Suojattu sijainti, johon voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tietosi kuten kirjautumistiedot, henkilötiedot ja raha-asioita koskevat tiedot. Näiden tietojen avulla voit kirjautua verkkosivustoille, täyttää verkkolomakkeita automaattisesti ja suorittaa verkkomaksuja.

Norton Password Manager

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 24/04/2019