Lisää tai asenna Norton-selainlaajennukset selaimeesi

Norton-selainlaajennukset:

• Norton Safe Web : Norton Safe Web auttaa sinua selaamaan verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia. Analyysien perusteella Norton Safe Web antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

• Norton Safe Search : Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka auttaa suojaamaan käyttäjää hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta. Se luokittelee verkkosivustot niiden turvallisuuden perusteella Nortonin Safe Web -tekniikan ja Ask.com-hakukoneen avulla.

• Norton Password Manager : Norton Password Manager auttaa sinua käyttämään, hallitsemaan ja turvaamaan salasanasi ja henkilötietosi, joita tarvitset verkkotoimissasi. Se myös pitää salasanat synkronoituna käyttämiesi selainten ja mobiililaitteiden välillä.

• Norton Privacy Builder : Norton Privacy Builder on selainlaajennus, joka säästää aikaa ja lähettää Älä myy -estopyynnön. Norton Privacy Builderin avulla on helpompi harjoittaa Kalifornian kuluttajantietosuojalain (CCPA) mukaista oikeutta, joka sallii henkilötietojen myymisen estämisen. Se on saatavana Google Chrome -selaimeen vain Yhdysvalloissa.

Jos yrität asentaa laajennuksia Maciin, lue Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac-tietokoneelle.

Norton-selainlaajennusten lisääminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Napsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojausta.

3. Valitse avattavasta selainluettelosta selaimesi ja napsauta Ota käyttöön nyt..

4. Asenna Selaimen suojaus -sivulla kaikki käytettävissä olevat laajennukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021