Lisää tai asenna Norton-selainlaajennukset selaimeesi

Norton-selainlaajennusten avulla voit analysoida vierailemiasi verkkosivustoja ja havaita viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia tai muita online-uhkia tehokkaammin. Saat myös suojatun verkkotallennussijainnin, johon voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tietosi kuten kirjautumistiedot, henkilötiedot ja raha-asioita koskevat tiedot.

Kun olet asentanut Nortonin laitesuojauksen tietokoneelle tai Mac-laitteelle, sinua pyydetään lisäämään Nortonin selainlaajennukset. Laajennukset tukevat Google Chrome-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- ja Apple Safari -selaimia.

Norton-selainlaajennukset:

Valitse selain Norton-selainlaajennusten lisäämiseksi:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/04/2021