Norton-selainlaajennusten lisääminen

Kun olet asentanut Nortonin, sinua pyydetään lisäämään Norton-laajennukset verkkoselaimiisi. Norton lisää laajennukset seuraaviin selaimiin: Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge.

Norton-selainlaajennukset on otettava käyttöön, jotta voit käyttää kaikkia Norton Password Manager -tuotteen selaintoimintoja. Norton-selainlaajennukset:

Norton Safe Web

Turvallinen hakutoiminto, joka auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia turvallisesti. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Search

Turvallinen hakukone, jonka tuottamat hakutulokset ja luokitukset perustuvat sivuston turvallisuuteen ja Norton-luokitukseen.

Norton Safe Search -verkkohaut

Nortonin kotisivu

Verkkosivusto, joka tehostaa verkkohakujasi Norton Safe Search -toiminnon avulla. Se määrittää kullekin hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Norton-kotisivu

Norton Password Manager

Varasto on suojattu verkkotallennussijainti, johon voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tietosi kuten kirjautumistiedot, henkilötiedot ja raha-asioita koskevat tiedot. Näiden tietojen avulla voit kirjautua verkkosivustoille, täyttää verkkolomakkeita automaattisesti ja suorittaa verkkomaksuja.

Norton Password Manager

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/07/2019