Lisätietoja Norton Safe Searchista

Tämä asiakirja sisältää vastaukset Norton Safe Searchia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin

Usein kysyttyä Norton Safe Searchista

• Mikä on Norton Safe Search?

Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka suojaa käyttäjiä hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta. Se luokittelee verkkosivustot turvallisuuden mukaan Nortonin Safe Web -tekniikan avulla. Norton Safe Search sisältyy Nortonin verkossa tarjottaviin tai vähittäismyynnissä oleviin tietoturvatuotteisiin. Sitä voi käyttää myös osoitteessa search.norton.com.

Eroaako Norton Safe Search Bing-, Yahoo!- tai Google-hakukoneista?

Norton Safe Search toimii samalla tavalla kuin tällä hetkelläkin käyttämäsi hakukone, mutta siihen on lisätty muista hakukoneista puuttuva tietoturvakerros. Norton Safe Search -hakukoneella löydät haluamasi YouTube-videot, kartat, Amazon-ostossivut ja Wikipedia-tietosivut. Samalla erotat helposti turvalliset verkkosivustot mahdollisesti haitallisista työkalurivillä tai hakutulosten kohdalla näkyvien sivustomerkintöjen avulla.

Mistä Norton Safe Search tietää, sisältääkö verkkosivusto riskejä?

Norton Safe Search luokittelee verkkosivustot Norton Safe Web -tekniikan avulla. Tekniikka analysoi sivustot perinpohjaisesti käyttämällä allekirjoituspohjaista tiedostojen tarkistusta, luvattoman käytön tunnistusta, käytöspohjaista tunnistusta sekä asennusten ja asennusten poiston analysointia. Näiden avulla se tunnistaa tietoturvariskit, kuten tietoja kalastelevat sivustot, haitalliset lataukset, selainten tietoturva-aukkoja hyödyntävät ohjelmat ja linkit, jotka johtavat vaarallisille, ulkopuolisille sivustoille.

Norton Safe Web hyödyntää myös yli 20 miljoonan Norton Community Watch -päätelaitteen verkostoa. Laitteet lähettävät automaattisesti ilmoituksen epäilyttävistä URL-osoitteista reaaliajassa Norton Safe Web -palvelimelle yksityiskohtaisesti analysoitavaksi. Tämän ansiosta Norton Safe Web kiinnittää nopeasti huomion vasta tartunnan saaneisiin sivustoihin. Norton-päätelaitteiden raportoimien epäilyttävien sivustojen analysoinnin lisäksi Norton Safe Web tutkii aktiivisesti verkkoa ja analysoi miljoonia sivustoja.

Millä kielillä Norton Safe Search -toimintoa voi käyttää?

Norton Safe Search on käytettävissä seuraavankielisillä sivustoilla: tanska, englanti, saksa, espanja, suomi, ranska, italia, japani, hollanti, norja, portugali ja ruotsi.

Näyttääkö Norton Safe Search huomautuksen kaikille hakutuloksille?

Kun oikea laajennus on asennettu, kaikkiin hakutuloksiin (sekä maksetut että maksamattomat) lisätään huomautus kertomaan, onko hakutulos mahdollisesti haitallinen tai sen sisältö mahdollisesti haitallista.

Seuraako Symantec Norton Safe Searchin kautta tekemiäni hakuja?

Symantec suhtautuu yksityisyytesi suojaamiseen vakavasti. Tietosuojakäytäntömme on nähtävissä täällä.

Miksi Symantec lisää Norton Safe Search -toiminnon selaimeni hakupalveluiden tarjoajien luetteloon?

Kuluttajien palautteen perusteella olemme oppineet, että monet käyttäjät pitävät hakukentästä, joka on osa Internet Explorer-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selainta. Lisäämällä Norton Safe Search -toiminnon hakupalvelujen tarjoajien luetteloon käyttäjät voivat halutessaan tehdä hakuja käyttämällä Norton Safe Search -toimintoa. Oletushakukonetta ei vaihdeta ilman käyttäjän suostumusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117287808_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/10/2018