Maantieteellisen sijainnin muuttaminen Norton Secure VPN -sovelluksessa

Oletuksena Norton Secure VPN valitsee automaattisesti sopivimman alueellisen tietokonekeskuksen sijaintisi perusteella. Voit muuttaa valittua aluetta manuaalisesti alueasetuksista.

Alueen muuttaminen Android- tai iOS-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta näytön alaosassa näkyvää sijaintikuvaketta.

3. Valitse Alueet -näytössä haluamasi maantieteellinen alue luettelosta.

Alueen muuttaminen Windows- tai Mac-tietokoneen Norton Secure VPN -sovelluksella

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse VPN-alue -kohdan avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Alueen muuttaminen Windows- tai Mac-tietokoneen Nortonilla

1. Käynnistä Norton.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse VPN-alue.

2. Valitse VPN-alueet -ikkunan luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122893
Käyttöjärjestelmä: Windows, macos, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/01/2021